Account
Over ons
Contact
Vragen? 071 - 302 04 44
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Waar ben je naar op zoek?

Dekt de haarverf ook grijze haren?

De haarverf van WECOLOUR is erg goed grijsdekkend. En ben je niet tevreden? Dan krijg je een kleur die wel dekt, of je geld terug. Probeer dus zonder risico.

In onze haarverf zit geen ammonia en ppd waardoor het haarverf in de meest pure vorm is. Dit betekent in de praktijk vaak dat dit ten koste gaat van de grijsdekking. Bij WECOLOUR is dat niet zo! Onze haarverf is 100% grijsdekkend. Ook mensen die helemaal grijs zijn, zijn erg tevreden met het resultaat van WECOLOUR. De haarverf is dan ook speciaal ontwikkeld om grijze haren te verven. Normaal gesproken mengt een kapper meerdere kleuren om een grijsdekking te krijgen. Wij hebben dit al gedaan, waardoor je zelf geen haarverf kleuren hoeft te mengen om een goede grijsdekking te krijgen. Heb je van jezelf hard haar en is het moeilijk om het goed te dekken dan kies je het best een natuurkleur (dit zijn de kleuren met een .0 erachter).

Mocht je toch niet tevreden zijn over de grijsdekking, stuur ons dan een berichtje. We kijken dan of we je een andere kleur kunnen adviseren die wél dekt. Als je dat niet wilt krijg je gewoon je geld terug. 

Instructie video’s
Uit welke haarkleuren kun jij kiezen?
Ontdek het in 4 stappen, met onze gratis kleuradvies tool!